zondag 2 augustus 2015

Sealskin Brilliance Collection

Brilliance is de naam van de nieuwe unieke collectie badkamerartikelen van Sealskin. De collectie omvat een ongekende variëteit aan bad- en toiletmatten van de allerbeste kwaliteit. En dat is nog maar het begin. Binnenkort komt daar nog een hele fraaie selectie van badkameraccessoires en badtextiel bij.

De huidige Sealskin Brilliance collection omvat maar liefst 5 verschillende series. Elk even smaakvol samengesteld uit de beste producten met hun eigen unieke karakter.


1 Modern Craft

Modern Craft is de naam van de serie badmatten die gekenmerkt wordt door het gebruik van trendy zwart in combinatie met metallic accenten. Deze serie omvat twee exclusieve badmatten met ieder hun eigen samenstelling van katoen en polyester en een fraaie combinatie van badmat en bidetmat gemaakt van hout.


2 Cool Concrete

In de serie badmatten met de naam Cool Concrete is gebruik gemaakt van zachte grijze tinten en verfrissend aqua. Deze serie omvat een drietal kwalitatieve en stijlvolle badmatten én een toiletmat die uniek zijn vanwege de gebruikte techniek, materiaalkeuze en uitstraling.
 

3 Timeless Classics

De artikelen uit de Timeless Classics serie zijn uitgevoerd in natuurlijke kleuren gecombineerd met houtaccenten. Tot deze serie behoren drie badmatten van (hoofdzakelijk) katoen en een badmat met bijpassende toiletmat van 100% polyester.  


4 City Chic

De gedachte achter de City Chic serie is duidelijk: zwart is terug en wordt chique met grijs. Deze serie omvat een viertal badmatten met elk hun specifieke technieken, materialen en uitstraling, waarvan twee met een perfect bijpassende toiletmat.


5 Sturdy Industrial

De serie badmatten met de naam Sturdy Industrial laat zien hoe grijstinten stoer en gezellig worden. Deze serie omvat drie exclusieve badmatten die elk op hun eigen wijze optimaal gebruik maken van het krachtige van polyester en de zachtheid van katoen.

Met een artikel uit de Sealskin Brilliance collection haalt u het beste van het beste in huis. Stuk voor stuk producten die met de grootste zorg zijn ontworpen en geproduceerd. Gemaakt van de beste materialen en volgens de nieuwste technieken. Topdesigns ontwikkeld vanuit de jarenlange ervaring van Sealskin, met de kwaliteit, service en betrouwbaarheid die u daarbij verwacht. Laat uw badkamer stralen!