vrijdag 28 augustus 2015

Smaakvolle keukentang en eetstokjes van Brabantia

Brabantia maakt koken en eten leuker met de nieuwste delen van de Tasty Colours collectie. Zowel de siliconen keukentang als de eetstokjes zijn kleurrijk, handig en mooi. Zo geef je gemakkelijk een beetje kleur aan elke maaltijd.


Heel lekker
Met de keukentang van Brabantia kun je vlees, vis en groenten omdraaien zonder erin te prikken. Hartstikke handig bij het grillen en ideaal voor barbecueën en bakken. Deze vrolijke oranje keukenhulp is hitte- en vaatwasmachinebestendig en heeft een handig ophangoog. Zo hangt ‘ie altijd voor het knijpen.


Aziatisch all the way
Aziatisch eten is nog lekkerder als je het in stijl eet met je Brabantia eetstokjes in Mint en Red. Je krijgt twee paar in één koop, plus een speciale houder die je als stokjeslegger kunt gebruiken. Zo blijven je stokjes en je tafel schoon. Klaar met eten? Dan houdt de houder je eetstokjes bij elkaar. Eten met stokjes was nog nooit zo gemakkelijk!


Nieuwe Tasty Colours collectie
Zowel de keukentang als de eetstokjes zijn onderdeel van de Brabantia Tasty Colours collectie; een nieuwe lijn must-haves voor in de keuken in kleuren die zijn afgeleid van voedsel. Alle 40 kleurrijke artikelen zijn niet alleen handig in de keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes.