zondag 27 september 2015

Beddenmerk Trecompany pakt uit op de VTwonen & design beurs

Het beddenmerk Trecompany geeft met haar collectie inspiratie voor in de slaapkamer en trekt samen op met stylistenduo April and May en het Amsterdamse lifestyle merk Marie-Stella-Maris. 


Op de VTwonen & design beurs zal Trecompany haar collectie presenteren en laten zien hoe je een fijne sfeer in de slaapkamer creëert. Tijdens dit evenement worden de nieuwe leden in de familie gepresenteerd: een bed geïnspireerd door April and May en een matras ‘Morning Matress’. Trecompany is er van overtuigd dat je beter slaapt in een mooi bed én fijne slaapkamer. Hierbij helpen ze graag – kom van 29 september tot en met 4 oktober naar hun stand in de RAI voor inspiratie en informatie.  


Trecompany brengt nieuwe producten
Tijdens de VTwonen & design beurs brengt Trecompany wat er nog niet was: een bed dat moeiteloos vorm en functie combineert; er is speciaal ruimte gemaakt voor een glas water, een geurkaars of je horloge en juwelen. Het bed is ontworpen in samenwerking met April and May en brengt een serene en frisse sfeer naar de slaapkamer. Op de woonbeurs zal het bed gepresenteerd worden met de fijne producten van Marie-Stella-Maris. Het bed komt als ombouw en hoofdbord, maar het hoofdbord kan ook gecombineerd worden met een boxspring. Zo kan ook een bestaande slaapkamer in een nieuw jasje gestoken worden.
 
In samenwerking met een Belgisch familiebedrijf heeft Trecompany een matras ontwikkeld dat ultiem slaapcomfort biedt: ‘Morning Matress’. Het matras heeft een hoes van linnen en katoen met een voering van alpacawol en zijde; eerlijke materialen die bijdragen aan een goede nachtrust. Het 7-zone pocketvering matras is beschikbaar in soft, medium en firm, dus kies de hardheid die bij je past en slaap lekker!

Over Trecompany
Trecompany is in 2008 begonnen en heeft in haar jonge bestaan altijd een duidelijke visie gehad. In de ogen van Trecompany dragen het ontwerp, het materiaal- en kleurgebruik bij aan het creëren van een slaapomgeving waar je echt tot rust komt. Binnen de collectie staan kwaliteit en duurzaamheid centraal – Trecompany wil niet alleen dat een bed lang meegaat maar ook dat het mooi ouder wordt. Het beddenmerk kiest voor eenvoud en een rustig lijnenspel – een bed met stijl van hout, multiplex of gelakt mdf. 
De collectie van Trecompany bestaat naast bedombouwen en hoofdborden, ook uit een brede keuze van nachtkastjes. De verschillende nachtkastjes kunnen naar eigen keuze gecombineerd worden met de beddencollectie. 


Trecompany biedt inspiratie, staat open voor inspiratie en creëert samen met anderen inspiratie. Omdat Trecompany erin gelooft dat samen optrekken leuk is, is het beddenmerk een samenwerking aangegaan met April and May. Jantine en Vivian zijn de personen achter het merk April and May. Hun feilloos gevoel voor mooie dingen heeft voor Trecompany als input gediend om te komen tot het nieuwe bed dat tijdens de VTwonen & design beurs geïntroduceerd wordt. 
Waar te koop
Online via de website en via social media kanalen als facebook en instagram biedt Trecompany inspiratie en laat zien hoe je een sfeer kan creëren die bij je past. Vanaf half augustus zijn de producten te koop via een online webshop. Daarnaast wordt samengewerkt met slaapprofessionals in Nederland, België en Duitsland. Kijk op onze website www.trecompany.nl voor de winkels bij jou in de buurt.