vrijdag 4 september 2015

FLEXA introduceert nieuw innovatief opbergsysteem voor kinderen

Bij FLEXA vinden we dat kindermeubilair een leven lang mee moet gaan. FLEXA Shelfie, ons nieuwe opbergsysteem, is gemaakt met het oog op opgroeiende kinderen en is zo ontworpen dat het voldoet aan de behoeften van kinderen van verschillende leeftijden. FLEXA Shelfie is ontworpen in samenwerking met de Deense meubelontwerper Morten Georgsen.

Een opbergsysteem dat meegroeit met uw kind
Via diepgaand onderzoek met Morten Georgsen en gesprekken met ouders, kinderen en kinderdagverblijven hebben we geprobeerd te begrijpen hoe we met slimme oplossingen voor ouders en kinderen functionele en opgeruimde kinderkamers mogelijk kunnen maken. Een klein kind kan niet overal bij waar een tiener bij kan, en ons opbergsysteem is zo ontworpen dat het past bij de behoeften van kinderen van alle leeftijden. FLEXA Shelfie is in hoogte verstelbaar en aanpasbaar.  


Verstoppen en laten zien!
We weten dat kinderen hun persoonlijke bezittingen en verzamelingen graag laten zien. Het moderne FLEXA Shelfie-systeem met open planken is perfect voor het uitstallen van het lievelingsspeelgoed, de knutselwerkjes of de boeken van uw kind. Met alle verschillende bakken, lades en kasten wordt het makkelijk om de kamer netjes en opgeruimd te houden en de rommel te verstoppen.

FLEXA Shelfie is ontworpen vanuit het opgroeiende kind en heeft een goed design. Het plankensysteem is gemaakt van het beste grenen in combinatie met MDF van hoge kwaliteit. Het is leverbaar in 4 houtkleuren. De stoere houten palen en gladde afgeronde hoeken geven het nieuwe opbergsysteem voor kinderen een lieve en moderne Scandinavische uitstraling. Het systeem kan talloze keren worden aangepast en opnieuw worden opgebouwd zodat het bij uw opgroeiende kind blijft passen. Als uw tiener op zichzelf gaat wonen, krijgt FLEXA Shelfie een plek in de studeerkamer of de woonkamer. Dat noemen wij duurzaam design.


Ontwerper Morten Georgsen
Mijn idee met FLEXA Shelfie was functionaliteit naar de kinderkamer te brengen. Berg speelgoed op in vakken zodat het gemakkelijk terug te vinden is. Zo worden kinderen gestimuleerd om te spelen en kunnen ze hun kamer beter netjes houden.

Voor meer kinderkamer inspiratie kijk ook eens op Wonenonline.nl