vrijdag 11 september 2015

Geluid aan de muur

Een persoonlijker kado is er niet. Je favoriete liedje, het eerste woordje van je kind, het “ja-woord” en andere levensgebeurtenissen, alles is mogelijk. Allerlei bijzondere momenten die tot nu toe niet te vatten zijn in een beeld.

Visualiseer jouw speciale geluid op een hele bijzondere manier. Je kiest zelf een geluid kiezen, de kleurstelling, het type golfvorm en uiteraard het formaat. Maak het echt persoonlijk en lever een persoonlijk geluidsbestand aan.
Samen met geluid engineer Mark den Hartog wordt het kunstwerk op maat gemaakt. Het eindresultaat wordt afgedrukt op canvas prints in de hoogste kwaliteit. Binnen 10 werkdagen hangt het kunstwerk aan de muur.

Over Werk aan de Muur
Werk aan de Muur is een unieke online galerie met meer dan 75.000 afbeeldingen, gemaakt door 5.500 beeldmakers; professionele en amateurfotografen, schilders, digital artists en andere creatieven. Niet alleen de grote keuze en de verscheidenheid is uniek, ook de keuze in het formaat en de afwerking is bijzonder. Elke afbeelding wordt op maat gemaakt en kan toegepast worden op aluminium, canvas, Xpozer of geleverd worden als (ingelijste) poster.