vrijdag 25 september 2015

Leolux op VT Wonen&Design beurs

Leolux presenteert op de VT Wonen&Design Beurs haar nieuwe modellen, aangevuld met highlights uit de collectie in samenwerking met Co van der Horst.


Onder het nieuws drie nieuwe modellen van de Zwitser Cuno Frommherz: de bankenserie Azzurro, de fauteuil Indra en de salontafels Canna. Elegant designs met fraaie details die dit voorjaar op de markt kwamen. De Woon&Design Beurs is de eerste consumentenbeurs waar Leolux het nieuws laat zien. 


Middelpunt
Naast de nieuwe modellen zal de aandacht voornamelijk uitgaan naar Caruzzo. De draaifauteuil van designer Frans Schrofer werd in januari gepresenteerd tijdens de Internationale Meubelbeurs (IMM) in Keulen. Het ontwerp kwam geheel in de computer tot stand, maar kreeg tijdens het ontwikkelproces bij Leolux niet alleen een hoog comfort maar ook veel verfijnde ambachtelijke details mee. De afwerking aan de achterzijde is uniek: de rug wordt door de Leolux vakmensen volledig handmatig dicht geregen. Caruzzo won kort na de presentatie de prestigieuze Reddot Award.