woensdag 30 september 2015

Lichtpuntjes in huis

Dé trends op het gebied van verlichting voor komend seizoen
Aan al het goede komt een eind en zo ook aan de zomer. De dagen worden weer korter, maar gelukkig is daar een lichtpuntje: met mooie lampen breng je niet alleen licht in de duisternis, je haalt ook volop sfeer in huis. Met de nieuwste trends op het gebied van verlichting zet je jouw interieur absoluut in de schijnwerpers!
Trend 1: Glazen bol
We hebben even goed in onze glazen bol gekeken en we durven glashard te zeggen dat het peertje nog steeds gezien mag worden. Dit seizoen is hij alleen wel voorzien van een transparante, glazen kap. Hierdoor blijft het peertje het stralende middelpunt. De bolvormige lamp van ClassiCon is met de hand geblazen, prachtig!
Trend 2: Uit het goede hout gesneden
Het gebruik van hout bij lampen is op zich niks nieuws, maar qua ontwerp wordt geëxperimenteerd als nooit te voren. Vooral de houten exemplaren van ontwerpers Van Tjalle en Jasper zijn heel innovatief door het gebruik van lasertechniek. Of wat dacht je van de mystieke Kubu hanglamp van Dutchbone?
Trend 3: Doe mij maar laagjes
Niet alleen laagjes in je haar zien er speels uit, ook lampen staan laagjes ontzettend goed. Of je nu voor een strakke, welgevormde coupe of een out of bed look gaat: gelaagde ontwerpen zijn de trend! De lagenlook zie je met verschillende soorten materialen: van kunststof tot staal en van papier tot ganzenveren.

Meer verlichting trends vind je op Wonenonline.nl