zaterdag 26 september 2015

Little Greene’s ‘Blue’: een bondige collectie trendsettende verftinten en een complementerende 20e eeuwse behangcollectie

Het innovatieve Britse verfbedrijf, Little Greene, is opnieuw vooruitstrevend met ‘Blue’, haar meest recente, baanbrekende avontuur in verf en behang. Na de zeer succesvolle kleurenkaart ‘Grey’ in 2013, brengt de, op fashion geïnspireerde, ‘Blue’ collectie de coolste look op de catwalk. Tijdens de vtwonen&design beurs wordt deze nieuwe collectie voor het eerst gepresenteerd. De collectie ‘Blue’ vertegenwoordigt blauw op zijn best. Het neemt de mythe, dat blauw een koude kleur is, weg. Bovendien bevat de collectie één LimitedEdition ‘Blue’, die met de hand wordt gemengd in de Little Greene verffabriek. 



Gelijktijdig met de nieuwe verfcollectie heeft Little Greene ook de nieuwe behangcollectie ‘20th Century Papers’ samengesteld. Deze bestaat uit de meest populaire ontwerpen uit drie voorgaande collecties, waarvan de kleurtinten van deze bestaande behangpatronen harmonisch afgestemd zijn op de nieuwe ‘Blue’ verfkleuren én een nieuw jaren ‘50 ontwerp is aan de behangcollectie toegevoegd.