woensdag 23 september 2015

Revolutionaire stofzuigers van LG: weg met die snoeren

Nooit meer gedoe tijdens het stofzuigen met snoeren die achter meubels blijven hangen of die nét te kort blijken te zijn als je bij het laatste hoekje van de woonkamer bent aangekomen. Het is zover! LG lanceert namelijk CordZero; een volledig snoerloze stofzuiger-collectie.



Hulp in de huishouding
De grote trots uit de CordZero collectie is de sledestofzuiger, want als allereerste exemplaar ter wereld is deze sledestofzuiger volledig snoerloos. In mum van tijd het hele huis door, zonder ook maar één keer van stopcontact te hoeven wisselen: dat is nog eens vrijheid. Bovendien hoef je deze stofzuiger niet achter je aan te slepen; dankzij de speciale RoboSense-functie volgt de stofzuiger je op de voet. Verder heeft de stofzuiger een zeer krachtige accu en kan hij dankzij de grote stofbak en nieuwste compressor-technologie meer dan 1,2 liter stof kwijt. De sledestofzuiger heeft een vermogen van 620 watt en een zuigkracht van 200 watt. Wij kunnen ons geen trouwere hulp in de huishouding voorstellen!


     
Schone slaapster
Daarnaast omvat de CordZero collectie nog drie andere modellen. Ten eerste is er de bedstofzuiger, speciaal bedoeld om huisstofmijt en bacteriën van je matras te verwijderen. In de kop van de bedstofzuiger zit een trillend vlak, wat vuil, bacteriën en huisstofmijt van de matras omhoog trilt en vervolgens opzuigt.

Daarnaast is er de steelstofzuiger met een bijzondere twee-in-één-functie: in de steel zit namelijk een handige kruimelzuiger. Deze steelstofzuiger is dus in te zetten om zowel even wat gemorste kruimels op te zuigen als je hele huis eens grondig te stofzuigen. 


En dan is er tot slot nog de robotstofzuiger. Deze slimme, volledig vierkante stofzuiger is in staat om je woonkamer volledig in zich op te nemen en zo te bekijken waar meubels en andere objecten staan. Terwijl jij rustig toekijkt, zorgt de robotstofzuiger ervoor dat jouw vloer weer volledig stofvrij is. Reken maar dat er geen centimeter wordt overgeslagen!