zondag 6 september 2015

Topmodel wc-bedieningsplaat TECEsquare II bespaart 50 % water

Het nieuwe topmodel van TECE is nu verkrijgbaar! Dit zijn de design wc-bedieningsplaten TECEsquare II. Het strakke en tijdloze design is met velerlei badkamerstijlen te combineren. Bovendien is de kwaliteit wat u van “Duits” mag verwachten, in één woord TOP. Het gebruik is heel duurzaam, want in combinatie met het hoogwaardige TECE inbouwreservoir bespaart u ruim 50 % op water! Dus design en besparen gaat heel goed samen!


De wc-bedieningsplaat TECEsquare II is een esthetisch prachtig vormgegeven serie, gemaakt van duurzaam roestvast staal. Door de dikte steekt deze slechts 3 mm uit de wand, het oogt alsof deze vlak is ingebouwd. Qua uitvoering levert TECE drie modellen: van geborsteld roestvast staal (met anti-vingerprint), glanzend chroom of gecoat in het wit. De wc-bedieningsplaat past op elk type inbouwreservoir van TECE en is geschikt voor bediening vanaf de voor- of bovenzijde (planchet). Voor het spoelen is de bedieningsplaat voorzien van twee geveerde bedieningstoetsen. U kunt kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter of een volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling kan eenvoudig op de spoelklok worden ingesteld. Dankzij de waterbesparende duospoeltechniek kan meer dan 50 % op water worden bespaard.

Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat optioneel worden voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelreservoir. Door het gebruik van het reinigingstablet krijgt het spoelwater bovendien een aantrekkelijke lichtblauwe kleur.