dinsdag 29 september 2015

Umbrosa innoveert twee van zijn iconische schaduwcreaties

Umbrosa, Belgisch fabrikant van kwalitatief hoogwaardige schaduwcreaties, kondigt een vernieuwde versie aan van twee van zijn iconische productlijnen. Zowel de Eclipse als de Spectra werden verder geperfectioneerd en spelen zo nog beter in op de verwachtingen van de markt en van klanten. 


Eclipse, eyecatcher als toppunt van elegantie
De kenmerkende ring van de Eclipse, waarin het zonnescherm opgespannen zit, werd smaller gemaakt waardoor deze design blikvanger nog eleganter wordt. Bovendien werd ook de functionaliteit naar een hoger niveau getild: de Eclipse is voortaan 360° wendbaar en is voorzien van een nieuw remsysteem. Opstellen en opruimen worden hierdoor nog makkelijker.


Duo Spectra, dubbel zoveel schaduw
De Spectra, met zijn unieke vorm en eindeloze waaier aan posities, is voortaan ook verkrijgbaar in een dubbele versie. Hiermee biedt Umbrosa een antwoord op de vraag – zowel van de horeca als van particulieren – om ook voor een grotere oppervlakte schaduw te kunnen maken met het unieke waaiersysteem van de Spectra. Bovendien wordt de Duo Spectra gemonteerd op 1 enkele paal: plaatsbesparend én functioneel.