woensdag 2 september 2015

Zie het licht, voel de sfeer ...

FERROLIGHT® dutch design staat voor minimalistisch eigentijds design en maximaal lichtcomfort. Origineel en vernieuwend hightech Nederlands lichtdesign gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

De lichtobjecten van FERROLIGHT® dutch design zijn elegant, eigentijds tijdloos en energiezuinig. Ideaal voor milieubewuste mensen die van eenvoud, kwaliteit en sfeer houden. Ze zijn gebruiksvriendelijk en multifunctioneel inzetbaar: van strakke zakelijke en goed uitgelichte werkruimte tot intieme en warm verlichte huiskamer.


Door toepassing van de nieuwste LED technologie geeft IYO mooi warm LED licht. Met een diameter van slechts 17 mm is dit het slankste model van FERROLIGHT® dutch design. IYO is er in drie lengtes (120 cm, 160 cm, en 200 cm) en u kunt kiezen uit 12 kleuren. Kies de kleur en de lengte die past bij uw wensen! IYO is extreem zuinig in gebruik (A++) en gemakkelijk in onderhoud. Stof en vingerafdrukken zijn eenvoudig te verwijderen.

FERROLIGHT® dutch design is opgericht in 1999 en staat onder leiding van techniek-freak en ontwerper Ferdinand Verbeek en Foodie en Lifestyle adviseur Marike Bertram-Verbeek. Hun gezamenlijke passie voor licht en liefde voor het ontwikkelen van sfeervolle, milieubewuste hightech producten heeft inmiddels in Nederland, België,

Duitsland, Zwitserland en in de U.S.A. een goed lopende collectie lichtobjecten voortgebracht. Meer weten over IYO en andere lichtobjecten van FERROLIGHT® dutch design? Kijk op www.ferrolight.nlwww.ferrolight.nl voor meer informatie. Hier vindt u ook de gegevens van de geselecteerde verkooppunten binnen Europa en USA.