dinsdag 1 september 2015

Zomer in het najaar

De zomermaanden vliegen voorbij, terwijl we zo graag dat zonnige vakantiegevoel vasthouden. Gelukkig kan dat ook. Hortensia Forever&Ever fleurt het najaar op, waardoor iedereen heerlijk kan nazomeren tot de herfst zijn intrede doet.

Het is toch fantastisch om in het najaarszonnetje op je balkon of in je tuin te zitten. Het zomerse gevoel wordt versterkt door planten en bloemen om je heen. De meeste zomerbloeiers hebben in september hun beste tijd gehad, maar niet hortensia Forever&Ever. Een van de mooie eigenschappen van deze uitbundige bloeier is dat deze bloemen geeft tot aan de eerste vorst. Prachtige bloemen die wel een diameter van 25 cm kunnen bereiken. Verdwijnt de zon achter de wolken en zit het weer tegen, haal dan het zomerse gevoel naar binnen. Dat kan heel simpel, knip dan een bloem van de Forever&Ever af en zet deze binnen in een vaas. Haal de nazomer in huis en hou dat zomerse gevoel lekker lang vast.


Forever&Ever® hortensia’s
Deze altijd bloeiende hortensia is beschikbaar in de kleuren rood, roze, wit en blauw. Het onderhoudsgemak van Forever&Ever zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan genieten. Zit tuinieren niet in je bloed? Geen enkel probleem! Forever&Ever vraagt voldoende water, maar heeft verder vrijwel geen aandacht nodig. Forever&Ever is een zeer gebruiksvriendelijke plant voor in een pot op je balkon of in de tuin en geschikt voor iedereen. De hortensia wordt niet hoger dan 90cm waardoor snoeien overbodig wordt.

Hydrangea Forever&Ever® bloeit -in tegenstelling tot andere Hydrangea macrophylla- op één- en meerjarig hout. Elke tak geeft dus een bloem, ongeacht snoei of vorst. Dus zelfs als de plant net na de vorst, eind februari, gesnoeid wordt, bloeit deze gegarandeerd in hetzelfde jaar, de hele zomer lang lekker uitbundig.

Voor meer tuininspiratie in het najaar kijk ook eens op Wonenonine.nl