woensdag 28 oktober 2015

Altijd optimaal genieten van buiten met outside wishes

De tijd dat ‘buiten’ alleen in de zomer een plek was om aandacht aan te besteden ligt achter ons. Genieten van je tuin, terras, binnenplaats of balkon kan het hele jaar door! Of je nou van binnen naar een goed verzorgd buiten kijkt of in de najaarszon of ‘s avonds met een knetterend vuurtje in de vuurkorf de zomer oprekt. Outside Wishes zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten!


Warm je op aan een vuurtje
Bij Outside Wishes vind je trendy buitenaccessoires waar je tuin, terras, binnenplaats of balkon helmaal naar je eigen smaak kunt inrichten. Wat dacht je van een mooie vuurschaal of vuurkorf waarbij je uren naar het knetterende vuur kunt kijken en dat je lekker warm houdt tijdens koude avonden. Of creëer een extra sfeertje en steek een vuurpotje aan, ook leuk om te gebruiken tijdens een feest! Bij een vuurtje is het ook gezellig om marshmallows of worstjes te grillen op de marshmallow of grillspies.


Maak de tuin winterklaar
Nu het weer wat minder wordt, is de tuin de aangewezen plek om vogels te verwennen. Dat kun je met vetbolhouders, voederflesjes en appelhouders van het ontzettend leuke Esschert Design. Vind je het een goed idee om onderdak te bieden aan een vogeltje? Koop dan een nestkastje of vogelhuisje! Outside Wishes heeft verschillende soorten huisjes waar je de vogels een leuk plek kunt bieden om te broeden of waar je bijvoorbeeld eten aan kunt bevestigen. Daarnaast staat het ook nog eens erg leuk tegen de muur, schutting of boom. Als je toch bezig bent om de tuin ‘winterklaar’ te maken, bescherm dan direct je mooie planten in stijl. Een beschermhoes voorkomt dat vorstgevoelige planten de winter niet overleven. En Esschert Design laat zien dat dat op een chique manier kan.
 

Niet alleen voor je tuin!
Bij Outside Wishes kun je ook terecht voor andere producten waar je buiten veel plezier van kunt hebben. De webshop verkoopt bijvoorbeeld de leukste paraplus voor dames, heren en kinderen. Mooie, vrolijke paraplu's in diverse kleuren en motieven. Je zou er bijna expres van in de regen gaan lopen! Daarnaast heeft de shop onder andere tassen, tuingereedschap, brievenbussen, deurmatten en nog veel meer. Van praktisch en functioneel tot prachtig design, van de leukste cadeaus tot de fijnste hebbedingen, bij Outside Wishes vind je het allemaal.


Over Outside Wishes
De webshop is in 2011 gestart door Wendy Hogervorst, die daarnaast ook te vinden is op markten, braderieën en thuisparty’s. ‘Maak buiten aangenamer’, is haar motto. Outside Wishes is voorzien van het Webwinkel Keurmerk en het heeft service naar de klanten hoog in het vaandel staan.