zondag 25 oktober 2015

Brabantia lanceert nieuwe Tasty Tools voor de feestdagen

Niet alleen mixen, maar ook matchen in stijl met Brabantia Tasty Tools – een compleet nieuwe serie met 19 keukenaccessoires van hoge kwaliteit in hippe nieuwe kleuren. Van lepels en spatels tot openers en knoflookpersen in de smakelijke kleuren Mint, Yellow, Pink, Red, Purple en Green. Zo krijg je extra trek in koken!

Mint en meer
Breng meer pit in je keuken met Brabantia’s Tasty Tools – een complete collectie van handige keukenartikelen in heldere kleuren. Van lepels, spatels en openers tot messen, schillers en snijapparatuur in de kleuren Mint, Yellow, Pink, Red, Purple en Green. Er is zelfs een knoflookpers, een ijslepel en een meloenbolletjesmaker. Dat is nog eens lekker koken!


Nieuwe Tasty Colours collectie
Tasty Tools zijn onderdeel van de nieuwe Brabantia Tasty Colours collectie; een nieuwe lijn must-haves voor in de keuken in diverse smakelijke kleuren. Alle 45 kleurrijke artikelen zijn niet alleen handig in de keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes. Vanaf juli 2015 in de winkel.

Category Manager Twan Verdonck van Brabantia: ‘We willen huizen en levens mooier maken. Met de Tasty Tools lukt dat zeker: ze vrolijken je keuken op en helpen je met het klaarmaken van fijne maaltijden.’