vrijdag 9 oktober 2015

Dit zijn dé dekbedovertrek-trends voor najaar 2015


Met een nieuw dekbedovertrek creëer je heel eenvoudig een andere sfeer in de slaapkamer. Handig voor als er weer een nieuw seizoen is aangebroken! Met deze drie trends op het gebied van dekbedovertrekken lig jij er dit najaar helemaal volgens de laatste trends bij.


Trend 1: Botanic jungle
Het zal je niet verbazen: de botanische trend heeft inmiddels ook de slaapkamer veroverd. Waan je in een tropische jungle, een prachtige vlindertuin of een geurige bloemenweide met deze mooie dekbedovertrekken. De kleur groen voert uiteraard de boventoon en planten mogen daarbij niet ontbreken.



Trend 2: Magisch Marsala
Niet zo gek dat we deze bordeauxkleurige aardetint dit najaar in de slaapkamer terugzien: het is dé kleur van 2015! Dankzij zijn dieprode kleur creëer je met deze kleur veel warmte. Ook zorgt het voor een chique uitstraling en spat de passie ervan af. Dat belooft wat!



Trend 3: Oma's breisels
Breien saai en ouderwets? Echt niet, breisels zijn terug van weggeweest! Met gebreide patronen haal je dat warme, behaaglijke gevoel naar de slaapkamer. Krijg je een beetje de kriebels van wol? Dan bieden leuke breiprints de uitkomst. Kruip lekker onder de wol!