maandag 5 oktober 2015

FLOWER POWER

Brabantia onthult Lavender en Cotton Flower strijktafels

Strijken zit misschien niet in je natuur, maar de natuur kan strijken wel leuker maken. Of meer Zen, want de nieuwe Brabantia strijktafels hebben rustgevende Lavender en Cotton Flower prints. Maar ze zijn ook mooi van binnen, met slimme lagen die het strijken makkelijker maken. Dus adem in, adem uit en je strijk is gedaan.



Strijken in stijl
De blauwe Cotton Flower en de paarse Lavender overtrekken maken je strijktafel en je leven een beetje mooier. De 100% katoenen toplaag zorgt voor makkelijker glijden van je ijzer en dankzij de schuimlagen eronder kun je genoeg druk zetten om kreukels voorgoed weg te krijgen. Natuurlijk passen de overtrekken perfect bij de Brabantia strijktafels. De koordbinder en snelspanner zorgen dat ze gemakkelijk te bevestigen zijn en altijd strak zitten.



Alle feiten op tafel
De nieuwe strijktafels zijn verkrijgbaar in drie maten. De Cotton Flower is er in 110 x 30 cm met strijkerhouder, 124 x 38 cm met strijkerhouder ‘Solid’, 124 x 38 cm met stoomunithouder ‘Solid’, en 124 x 45 cm met stoomunithouder ‘Solid’. Alle Cotton Flower strijkplanken hebben een stevig frame in Ivory. Lavender strijkplanken zijn er in 124 x 38 cm met strijkerhouder ‘Solid’, 124 x 45 cm met uitklapbare stoomunitdrager en 135 x 45 cm met een hittebestendige ‘parkeerplaats’. Alle Lavender strijktafels hebben een frame in Metallic Grey. Ze zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2015. Je krijgt er 10 jaar garantie op.