zaterdag 17 oktober 2015

GAMMA Wood&Wall

Gamma introduceert een unieke collectie van extra matte krijtverf

GAMMA introduceert deze herfst een unieke collectie van extra matte krijtverf: GAMMA Wood&Wall Klassiek Engels Mat. Deze kleuren dragen klassiek Engelse namen zoals Bashful Blue en Precious Pink en laten het kleinste detail in huis tot hun recht komen. GAMMA Wood&Wall geeft je huis de ultieme cottagesfeer van de Engelse countryside. Perfect om je huis in de gezellige herfstsfeer om te toveren.


Krijtverf
Krijtverf is matte verf met een authentieke uitstraling en een eigen effect. Zoals de naam anders doet vermoeden, is het niet vergelijkbaar met schoolbordverf. In tegenstelling tot lakverf of latexverf komt het poedermatte effect goed tot zijn recht. De verfmengservice van GAMMA biedt de mogelijkheid om verschillende kleuren krijtverf te laten mengen om zo een kleur naar eigen smaak en stijl te ontwikkelen. Ook heeft GAMMA de meest actuele kleuren alvast geselecteerd en bij elkaar gebracht in de GAMMA Wood&Wall collectie.


Gebruik GAMMA Wood&Wall
GAMMA Wood&Wall is geschikt voor muren en alle soorten hout. Voor hout is geen grondverf nodig, met uitzondering van onbehandelde MDF. Voor zuigende of nieuw gepleisterde muren is het beter om de muur eerst voor te behandelen met een voorstrijkmiddel. Voor een optimaal krijteffect verf je de muren met een grote blokkwast. Wil je juist een gladder resultaat? Gebruik dan een roller voor watergedragen verf. Kortere haren zorgen voor een gladder resultaat. Meubels schilder je ook voor het beste resultaat met een kwast voor watergedragen verf.