donderdag 1 oktober 2015

KK-alutafel: flexibele alleskunner

De KK-alutafel van ontwerper Kees Kusters is een slim in- en uitklapbare tafel die geschikt is voor binnen en buiten en een echte alleskunner. Bij de tafel kan een muurbeugel/kapstok geleverd waarmee deze eenvoudig aan de muur opgehangen kan worden als wandpaneel en hoeft daardoor niet opgeslagen te worden. De alutafel is in meerdere uitvoeringen leverbaar en maakt deel uit van het KK-aluprogramma, dat onder andere bestaat uit een krukje en een staande lamp. Deze laatste is ook op de VT-Wonen&Designbeurs te zien. Kees Kusters presenteerde een prototype van zijn KK-alutafel in november 2013 in de toonkamer van de Pastoefabriek in Utrecht. De tafel is hierna doorontwikkeld en in productie genomen in de maatvoering 190 x 90 cm in verschillende afwerkingen en op aanvraag in lengtes tussen 180 en 295 cm. De aluminium tafel is bijzonder sterk door het doordacht gebruik van het plaatmateriaal. Door het flexibele ophangsysteem waardoor de tafel nauwelijks opbergruimte vraagt, is deze niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar de alutafel bewijst zijn nut ook in de horeca.


Opties
Standaard is de KK alu tafel in alu-anode uitvoering, blank geanodiseerd behandeld en heeft een eerlijke materiaaluitstraling van aluminium met een mat uiterlijk. KK alu-epoxie is een uitvoering met een matte fullcolor epoxielaag die door middel van poedercoating een oersterke laklaag vormt in zwart/grijs RAL 7034 en Parelwit RAL 1013. Alle uitvoeringen zijn ook geschikt voor buiten. Op aanvraag zijn andere kleuren mogelijk.


Andere producten uit het KK-aluconcept zijn een bijzettafeltje, een krukje, een klein formaat tafel en een staande lamp.