donderdag 1 oktober 2015

KLEIN REKJE, GROTE HULP

Het nieuwe droogrek van Brabantia past overal

Kom je deuren en verwarmingen te kort om je was overheen te hangen? Of zoek je gewoon een vrolijk gekleurde oplossing om je truien liggend op te drogen? Brabantia’s nieuwe droogrek is een slimme oplossing in Ivory, Metallic Grey en Red. Dit handige kleine droogrek biedt je 4,5 meter aan drooglijn, is gemakkelijk op te hangen en past op deuren, muren tot 11 cm dik en alles ertussenin. Een droom van een droogrek!



Snelle oplossing
Word je een beetje moe van die deurafdrukken in je shirts en handdoeken? Zorg beter voor je was (en je deuren) met Brabantia’s nieuwe droogrek. Dit stevige rek laat je nooit zakken! Het past op deuren, radiatoren en muren tot 11 centimeter dik. Bovendien is het gemakkelijk in te klappen en op te bergen. Deze 4,5 meter droogruimte is verkrijgbaar in Ivory, Metallic Grey en Red.



Klein maar fijn
Brabantia’s nieuwe droogrek is de perfecte oplossing om een klein wasje of je ondergoed te drogen. De verstelbare armen zorgen dat je rek altijd stevig en horizontaal hangt en de zachte binnenkant beschermt je deur of muur. Het slimme locksysteem onthoudt de laatste instellingen die je gebruikt hebt. Oh, en natuurlijk krijg je 5 jaar garantie op dit grootse kleine droogrek. Verkrijgbaar vanaf oktober 2015.