dinsdag 27 oktober 2015

Kwantum verlicht de herfst

De dagen worden korter en het wordt steeds eerder donker. Tijd om wat meer sfeer en warmte te brengen thuis met het nieuwe lampenassortiment van Kwantum. Van staande- tot hanglampen. De nieuwe collectie van Kwantum bevat een ruime diversiteit in verlichting.


Natuurlijke materialen
De collectie bevat kleuren en vormen met natuurlijke invloeden. Een origineel assortiment van houten staande lampenvoeten, die men kan combineren met verschillende lampenkappen, geeft een persoonlijke touch aan ieder interieur. Lampenkappen van wilgenhout of rotan, gecombineerd met lichte tinten creëren een frisse moderne look.


Modern chique
Kwantum komt dit jaar met een 'on trend' lampencollectie met veel vernieuwingen. Simplicity en eenvoud is een hedendaagse trend waar Kwantum smaakvol op inspeelt. Verlichting waarbij de lichtbron centraal staat zorgt voor een minimalistische en moderne look. Niet de lampenkap maar de combinatie fitting en snoer zijn mede bepalend voor de vorm en de uitstraling.


Romantisch sfeervol
Voor een romantische beleving tijdens de koude winterdagen is er een een verlichtingslijn uitgebracht waarbij het creëren van een warme sfeer centraal staat. Het aanbod bevat ondermeer een prachtige zwarte kroonluchter voor boven de eettafel of een eigentijdse glazenstolp met daarin een speciale fitting met gloeilamp die een ware eyecatcher is.


Prijzen starten bij €29.- voor het lichtsnoer en lopen door tot b.v. de lichttros lamp van €75.

Meer trends in verlichting vind je op Wonenonline.nl