vrijdag 2 oktober 2015

Volop ideeën voor de aankleding van je huis: geen punt bij KARWEI!

KARWEI pakt ook dit jaar weer groots uit op de vtwonen & designbeurs. Bezoekers kunnen volop inspiratie opdoen voor klus- en styling ideeën om in eigen huis mee aan de slag te gaan.


KARWEI heeft niet alleen originele ideeën voor doe het zelf klussen maar ook voor de inrichting van je huis. Op de beurs kun je inspiratie opdoen voor o.a. de woonkamer, eetkamer en kinderkamer. Sfeervolle presentaties laten zien wat je allemaal kunt doen met de collectie verlichting, behang, vloeren en verf van KARWEI en hoe je deze combineert met de nieuwe collectie meubelen en woonaccessoires. Slimme doe het zelf tips maken het plaatje compleet.


Moodboards & shop
KARWEI maakt het je graag makkelijk. Levensgrote moodboards tonen het hele KARWEI-assortiment geselecteerd op kleur: van vloeren tot gordijnen, van meubelen tot verf en van verlichting tot tegels en behang. Kies je eigen stijl en je favoriete kleur en het begin is er!


Enthousiastelingen die thuis meteen aan de slag willen, kunnen in de KARWEI-shop terecht voor de nieuwe collectie woonaccessoires.


Winnaar Beste stand
Vorig jaar won KARWEI de prijs van de Beste stand op de beurs (net als nu een ontwerp van Dedato Ontwerpers). Ook dit jaar laat KARWEI weer zien, dat ze als de meest decoratieve bouwmarkt van Nederland weet wat er speelt op het gebied van ‘woonmode’. Bezoekers kunnen zelf ervaren dat KARWEI alles heeft om je huis mooi in te richten. KARWEI is er net zo goed voor de ervaren klusser als voor de decoratieve inrichter. Kortom: KARWEI heeft alles voor de aankleding van je  
huis!

Feiten en cijfers
De KARWEI-bouwmarkten zijn de meest decoratieve bouwmarkten binnen de doe-het-zelfbranche. De formule behoort met 136 bouwmarkten en een webshop tot de drie grootste bouwmarktketens in Nederland.