vrijdag 2 oktober 2015

Zaterdag 3 oktober open dag bij AGA

Make your dreams come true

Altijd al een AGA willen zien of ervaren? Het kan op de Nationale AGA Dag, zaterdag 3 oktober. Dan organiseren de negen Nederlandse AGA Living Centers een bijzondere open dag. Iedereen kan dan zelf zien en ervaren wat AGA fornuizen zo bijzonder maakt. Elk Living Center maakt er op 3 oktober op geheel eigen wijze een feest van, met een hapje, een drankje en/of speciaal entertainment. Bovendien ontvangt iedereen die tijdens de open dag een offerte laat maken voor de AGA Dual Control of de AGA Total Control 15% korting op de aanschaf van het fornuis.


Veelal denkt men bij AGA cookers aan een traditionele keuken in een Engels landhuis. AGA heeft echter voor elk huis een perfect fornuis. Kom het zelf ervaren tijdens de open dag! Elk van de gespecialiseerde AGA dealers, die zijn getraind in Engeland, doet mee aan de bijzondere kortingsactie.

“I THINK THE AGA MAKES PEOPLE BETTER COOKS; THEY'RE GENERALLY TECHNICALLY BETTER COOKS BECAUSE THEY UNDERSTAND COOKING.” - JAMIE OLIVER


Ontmoetingspunt
Ervaar aan den lijve wat een AGA cooker zo speciaal maakt. Een AGA is namelijk méér dan zomaar een fornuis; het is vaak een ontmoetingspunt in uw huis. U kunt lekker rond de cooker hangen en kletsen, terwijl onder het genot van smakelijke aroma’s de lekkerste maaltijden worden bereid. Onderga het AGA gevoel, leer wat koken op een AGA zo speciaal maakt en de gerechten zo smaakvol.

www.ervaaraga.nl
Op de site www.ervaaraga.nl staat een handige kaart met alle AGA Living Centers in Nederland en zoals u ziet is er altijd wel eentje in de buurt. Via dezelfde site kan iedereen zich aan aanmelden die op 3 oktober een bezoek aan een van de AGA Living Centers wil brengen. Uiteraard staan de deuren ook open voor spontane interesse.