vrijdag 13 november 2015

MalClock

Het Eindhovense duo Bob Copray en Niels Wildenberg van Mal Furniture weten wederom indruk te maken met hun design. Het gaat hier niet om hun befaamde Lounge set 1965 of de 2.25 meter hoge Lummel lamp, maar om een Japans geïnspireerde klok: de MalClock.


Inspiratie
De klok is een eye catcher die jouw interieur net even dat beetje extra geeft. In het bijzondere ontwerp is het uurwerk – dat is geïnspireerd op de Seikosha horloges die Japanse gevechtspiloten gebruikten tijdens de Tweede Wereldoorlog – goed zichtbaar. De MalClock is ook nog eens super makkelijk op te hangen en beschikbaar in de kleuren oranje, blauw, rood, grijs, geel, groen wit of zwart. Kortom: een unieke klok die niet zal misstaan aan de muur.


Designduo
Mal Furniture is een jong Nederlands designlabel gevestigd in Eindhoven. De ontwerpers Bob Copray en Niels Wildenberg laten zich graag inspireren door iconen uit het verleden die ons wereldbeeld hebben beïnvloed. Zij maakten faam met de Lounge set 1956, geïnspireerd op de jaren 50, en de opvallende Lummel lamp van maar liefst 2.25 meter.