dinsdag 24 november 2015

Nieuw SieMatic Kitchen Interior Design bij ASWA keukens

Onlangs opende ASWA Keukens in Helmond haar vernieuwde SieMatic presentatie in de sfeer van SieMatic Kitchen Interior Design. De SieMatic presentatie is een ontdekkingsreis voor de consument op gebied van lifestyle en keukenarchitectuur. Keukenarchitectuur en woonbeleving smelten samen door middel van de nieuwste SieMatic keukenprogramma’s, meubelen en sfeerverlichting. ASWA Keukens werkt hiervoor samen met gerenommeerde namen zoals Walter Knoll en Piet Boon. Inspiratie en nouveautés gegarandeerd.  


Totale beleving

De SieMatic presentatie is ingericht in samenwerking met diverse Brabantse kwaliteitsbedrijven, zo kan voor de consument een keuken worden bedacht die volledig is afgestemd op de wensen van de gebruiker. Robbert Leemans, Aswa Keukens: ‘Wij willen de keuken bieden die past bij je lifestyle. Ieder mens is anders. Elke keuken ook. Daarom ontwerpen wij een SieMatic keuken die past bij je stijl van leven en koken. Wij houden daarbij rekening met de grootte van je huishouden en de beschikbare ruimte met je interieursmaak en je culinaire voorkeur. En, niet het minst belangrijk; met je lichaamslengte, zodat je in je keuken altijd met plezier en ergonomisch verantwoord bezig bent. Zo creëren we samen met onze klanten een unieke en zeer persoonlijke keuken.’ Desgewenst kan de klant de lifestyle van de keuken consequent doorvoeren in het totale interieur. Ook daar maakt de SieMatic adviseur bij Aswa Keukens graag een compleet ontwerp voor.

Primeur

In de SieMatic lifestyles Pure, Classic en Urban gaan interieur, keuken en design samen. Binnen de lifestyle Pure heeft Aswa Helmond een primeur: het nieuwe model 3003 R met het kenmerkende 6,5 mm design. Hierin komen het design van de 6,5 mm optiek van de frontpanelen en de zachte glans van metaal en de gevoelige nuances van matte laktinten en hout bijzonder goed tot uiting.