zaterdag 7 november 2015

Slimme kurkentrekkers van Brabantia

Wijnliefhebber? Brabantia maakt het openen van een fles wijn nog leuker met vier nieuwe kurkentrekkers. De nieuwe toptrekkers uit de Tasty Colours collectie zijn er in Red, Yellow, Dark Grey en Mint en het ontwerp is net zo vrolijk als de knallende kleuren. Hang er een aan de flessenhals en maak van een fles wijn direct een leuk cadeautje. Proost! 

brabantia-kurkentrekker

Vier het leven
Een Brabantia kurkentrekker is een stijlvolle en functionele must-have voor iedereen die van wijn houdt. Hij past op alle gangbare flessen en heeft een goeie grip. Met de extra grote draaihendel open je een fles letterlijk in een handomdraai: draai een paar keer naar rechts en de klus is geklaard. Van de wijn weten we het niet, maar van deze kurkentrekker krijg je zeker geen kater. 

Corkscrews-Red-Mint-Yellow-Grey-MOOD-04

Leuk om te hebben, leuk om te geven!
Maak van iedere fles wijn een leuk cadeautje; combineer ‘m met een kleurrijke Brabantia kurkentrekker! Kies je favoriete kleur (zowel de wijn als de kurkentrekker) en hang de kurkentrekker met de handige verpakking aan de flessenhals. Klaar is je cadeau. Met 5 jaar Brabantia garantie. 

Corkscrews-Red-Mint-Yellow-Grey-MOOD-01

Nieuwe Tasty Colours collectie
De nieuwe kurkentrekkers zijn onderdeel van de nieuwe Brabantia Tasty Colours collectie; een nieuwe lijn must-haves voor in de keuken in smakelijke kleuren. Alle 45 kleurrijke artikelen zijn niet alleen handig in de keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes. Vanaf juli 2015 in de winkel.