woensdag 30 december 2015

Badkamer make-over met IKEA

Of je nu even wilt ontspannen, snel je tanden wilt poetsen of je haar wilt fatsoeneren: de badkamer is een van de belangrijkste plekken in huis. Met IKEA accessoires tover je je badkamer om tot een harmonieuze plek met een persoonlijke twist.


Ineens ben je je badkamer spuugzat. Het douchegordijn wil je veranderen, de meubels zijn saai en je wilt een andere kleur. Kortom, alles moet anders. Het antwoord hier op? Accessoires. Een badkamer mag dan vooral een functioneel karakter hebben, een goede sfeer is net zo belangrijk. Met een paar simpele aanpassingen maak je van je badkamer een plek om tot rust te komen.


Rustgevend
Een goede kleur- en materiaalcombinatie die een serene werking heeft zijn bamboe, zwart en off-white. Onze DRAGAN serie is gemaakt van duurzaam bamboe wat instant karakter geeft aan je badkamer. Maak het persoonlijk met foto's, planten en accessoires in dezelfde kleurstelling.
 

Persoonlijke stillevens
Print mooie foto's uit en maak kleine stillevens met planten, houten bakken, doucheflesjes en andere kleine accessoires zoals zeep of een borstel. Centreer ze op één plek voor een serene sfeer.

TIP VAN DE EXPERT
“Vul zeeppompjes met je favoriete shampoo en douchegel. Zo creëer je niet alleen sfeer, het oogt ook minder rommelig dan veel verschillende flessen.“

De laatste IKEA badkamertrends vind je op Wonenonline.nl