maandag 7 december 2015

Combo aan de Gracht

Op zaterdag 12 december 2015 vindt de officiële opening van Combo aan de Gracht plaats! Gelegen aan de Oudegracht 187 ligt het prachtige oude pand, inclusief geweldige werfkelder. De afgelopen maand heeft Combo aan de Gracht hier al een hoop kijkers, kopers en nieuwsgierigen mogen ontvangen. De positieve reacties stroomden binnen en het hele Combo aan de Gracht team en grote zus Combo Design zijn dan ook erg trots op het eindresultaat.


Tijdens het openingsfeest
Om te vieren dat de nieuwe winkel een feit is nodigt Combo aan de Gracht iedereen uit voor een hapje en drankje in de winkel! Ook zal er muziek zijn en kan er genoten worden van de vele producten, merken en kleuren die Combo aan de Gracht te bieden heeft. Voor bezoekers van de opening, dat van 10.00 uur tot 20.00 uur plaatsvindt, is er een kans op het winnen van een aantal fantastische prijzen! Zo verloot Combo aan de Gracht (bij aanschaf vanaf €200,-) een fauteuil van Cartel Living (t.w.v. €995,-), een poef van Design on Stock (t.w.v. €319,-) en een kandelaar van Gewoon (t.w.v. 159,-). Daarnaast mag er de hele maand december een gratis afspraak worden gemaakt voor interieuradvies (1 uur, t.w.v. €149,-, alleen op afspraak).  


De winkel
Combo aan de Gracht bestaat uit twee etages gevuld met hippe design meubels, verlichting, karpetten, woonaccessoires en nog veel meer. Combo aan de Gracht nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken en genieten van merken als Spectrum Design, HAY, Piet Hein Eek, Secto Design, Artifort, Design on Stock, WH, FLOS, Kvadrat, Freitag, Gispen, Dutch Originals, Soonsalon, Pastoe, String, Cole & Son, Foscarini, Harvink, Castelijn, Perletta Carpets en Cor Unum Contemporary Ceramics.

Heel graag tot zaterdag 12 december!