dinsdag 15 december 2015

De kleuren van 2016 volgens Pantone

kleuren van 2016 zijn bekend! Ja, je leest het goed: voor het eerst heeft Pantone niet één, maar twee tinten uitgeroepen tot de kleuren van het jaar. De een is een roze tint met de naam Rose Quartz; de ander een zachtblauwe kleur genaamd Serenity. Twee prachtige, milde kleuren. En dat is nog maar op z'n zachts gezegd!

Zachte kijk op kleur
Waar vorig jaar nog het bordeauxrode Marsala de gelukkige winnaar was, heeft Pantone dit jaar een zachte kijk op kleur. De warmroze tint en het koele blauw staan voor mindfulness en balans, een tegenhanger van de dagelijkse stress. Beide pastelkleuren hebben een kalmerend effect. Iets wat meer dan welkom is in een drukke wereld als nu!


Nerd Barkruk van Muuto
De Nerd Barkruk van Muuto is als echte nerd: niet zoals de grote massa en misschien zelfs een beetje apart. Toch alles behalve saai met zijn ronde zitting en leuke kleuren! De lage rugleuning geeft een fijne ondersteuning en zorgt voor extra comfort.


Goodnight Light Paper Boat lamp
Iedereen heeft wel die periode in zijn leven dat je als ware origami-specialist papiertjes vouwt. Hoedje van, bootje van... De Goodnight Light Paper Boat lamp heeft een duidelijke inspiratiebron! Sereen en rustiek, perfect voor je nachtkastje!


Kreafunk aHEAD Bluetooth Koptelefoon
Wat jouw muzieksmaak ook is, de Kreafunk aHEAD speelt het met evenveel liefde af. Van funk tot rap en dance, het maakt de koptelefoon niets uit. Zelfs die stiekeme music pleasures… Doe daar trouwens gerust een dansje op: de aHEAD is draadloos!


Foekjefleur #9 Old Purple Vaas
De tijd dat vazen alleen maar waren om je bos bloemen te voorzien van water, is al lang voorbij! Dit is een goed voorbeeld; deze bijzondere vaas #9 van Foekjefleur heeft zo'n leuk ontwerp, dat hij zelfs zonder bloemetjes goed tot zijn recht komt!


Kidsdepot Wieber Kussen
Lekker relaxen, spelen of een filmpje kijken? Onmogelijk zonder een heerlijk kussen, zoals dit Kidsdepot Wieber kussen. Gemaakt van zacht katoen en voorzien van de welbekende wieberprint. Leg hem in je luie stoel of op bed. Perfect!


Le Creuset Tradition Fluitketel
De Tradition fluitketel combineert de klassieke, welbekende Le Creuset stijl met perfecte kookkwaliteiten. Dankzij het brede, afneembare deksel is de fluitketel makkelijk te vullen en om te spoelen. Met geïntegreerde fluit en geïsoleerde handgreep.