zondag 27 december 2015

MapaWall presenteert unieke wanddecoratie van Nederlandse bodem

Nederland is een uniek product van eigen bodem rijker. In de vorm van een luxe magnetische houten wereldkaart lanceren Haarlemse ondernemers in het begin van het nieuwe jaar de MapaWall; een originele wanddecoratie die de harten van zowel reisliefhebbers als interieurfanaten sneller laat kloppen en tevens helemaal past binnen de hedendaagse duurzame tijdgeest.


MapaWall brengt liefde voor reizen, interieur en duurzaamheid samen in één uniek Nederlands product. In de vorm van een ruim 2 meter brede houten wereldkaart die wordt vervaardigd met de meest geavanceerde lasertechniek wereldwijd, slaagt het Haarlemse bedrijf erin een zeer gedetailleerde versie van de wereld weer te geven, met of zonder ingegraveerde landsgrenzen.


Verkrijgbaar in de vier houtsoorten eiken, palissander, noten en zebrano passen deze wandkaarten binnen ieder interieur. Door middel van een speciale magnetische ophanging is de MapaWall gemakkelijk en met slechts een paar punten aan de muur te bevestigen. Deze ophanging zorgt er tevens voor dat de MapaWall op 1cm afstand van de muur wordt geplaatst, waardoor een 3D effect wordt bereikt.
 

MapaWall is niet alleen een interieurobject, maar doet daarnaast ook dienst als originele reisgadget. Door een metalen laag aan de kaart toe te voegen is het mogelijk plaatsen op de kaart met kleine magneten te pinpointen. Bovendien geeft MapaWall met haar kaarten ook iets terug aan de aarde door voor iedere verkochte wereldkaart een donatie te doen aan The Nature Conservancy voor het planten van nieuwe bomen.

MapaWall is voor het eerst te zien tijdens de Vakantiebeurs 2016 van 13 tot en met 17 januari in Jaarbeurs Utrecht. De MapaWall stand is te vinden op het Ontdek Plein in hal 4 (Verre reizen).