dinsdag 22 december 2015

Stoere Gordijnen voor uw kids

Er is tegenwoordig veel keus qua gordijnen voor kinderen. Leuke prints van hun Disney helden of andere bekende figuren, zo zijn er nu ook super mooie VELUX rolgordijnen van Star Wars. De meeste kinderen vinden dit prachtig. De nieuwe Star wars film is weer vol op in het nieuws. Wellicht zijn uw kinderen er ook helemaal fan van.


Het is niet de eerste dat een bekend merk hier op in springt. Zo kwam Volkswagen ook al eens met een leuke Star Wars commercial gericht op kinderen en ouders. Kinderen gaan helemaal op in hun superhelden, daarom is het leuk om hun slaapkamer mee te nemen in deze stijl.

Daarnaast valt een kind ook sneller in slaap in een kamer waarin hij zich thuis voelt. Welk kind wil er nou niet in slaap vallen met zijn super helden. Bekijk het complete product aanbod hier. U kunt gemakkelijk kiezen weke type dakraam u heeft. Uw gordijnen worden dan compleet afgestemd op dit formaat. Aan het einde kunt u kiezen voor 4 verschillende type afbeeldingen. Naast de afbeeldingen kunt u ook uw transparantie kiezen. Van volledig transparant tot verduisterd.

Samenwerking