donderdag 10 december 2015

Thuiswellness effectief tegen winterdip

Donkere dagen, te volle agenda’s, sociale druk en de wereld aan virussen die bij de verminderde weerstand hun slag kunnen slaan. De herfst en de winter zijn voor veel Nederlanders niet het meest favoriete seizoen. Het nieuwste middel om winterdipgevoelens tegen te gaan is even gemakkelijk als eenvoudig: een wellness solarium voor thuis bijvoorbeeld. Het heerlijke moment van ontspanning en loslaten, precies waar je zo aan toe bent. En je hoeft er de deur niet eens voor uit! De boost voor je weerstand en vitaliteit beloven een prachtig energiek seizoen.


Toe aan energie
Iedereen is toe aan een energieboost tijdens de donkere dagen en dat is precies wat je krijgt met het speciale wellness solarium. De Innergize van Hapro geeft een boost aan je lichaam dankzij een uitgebalanceerde combinatie van infrarood licht en zonlicht. Om de ontspanning extra te stimuleren, is het compacte apparaat met wieltjes ook voorzien van toegankelijke geluidssystemen en heerlijke aroma’s die zorgen voor een ideaal relaxmoment. Of je nu even een powernap wil doen, wil mediteren of je sessie combineert met een mindfullness-oefening. De Innergize zorgt voor de ideale sfeer.  


Minder pijnlijke spieren en gewrichten
Het is niet alleen goed voor je geest om met regelmaat een Innergize-sessie te nemen in je eigen huis, maar ook je lijf zal het goed doen. Je spieren profiteren bijvoorbeeld van de infraroodstralen. Ze warmen niet alleen op, maar verzachten ook pijn bij een stram lijf na een dag op kantoor, een winterse fietstocht of een zware training. Zowel spieren als gewrichten zullen beter herstellen van de kwalen van het seizoen. Dat verklaart ook de populariteit van infraroodsessies bij sporters die bewust met hun lichaam en gezondheid bezig zijn.


Gelukshormonen en een verhoogde weerstand
Daarnaast zorgt het UV-licht, dat in een kleine verantwoorde hoeveelheid je huid bereikt, in je lichaam voor gezonde processen. Het zonlicht stimuleert de aanmaak van Vitamine D, dat essentieel is voor je weerstand, evenals gelukshormonen. Het natuurlijke bruiningsproces van het milde voorjaarszonnetje uit de Innergize, zorgt dat het winterwit van je gezicht is en je met energie in de spiegel kijkt.


Zo groot als een sporttas
De Innergize heeft een slim design waardoor hij compact en gebruiksvriendelijk is. Ingeklapt neemt het apparaat de ruimte van een sporttas in beslag. Binnen tien seconden is het apparaat uitgeklapt en klaar voor je heerlijke ontspanmoment waarbij je volledige lijf in het licht ligt. Door de rolwielen is de Innergize eenvoudig te verplaatsen en altijd binnen handbereik wanneer jij het donkere seizoen even zat bent!