zaterdag 26 december 2015

Unieke driehoek kussens van TRUUS

Nu het alsmaar kouder wordt in Nederland en je vaker thuis blijft, is je interieur vast toe aan iets nieuws. Van TRUUS, een jong ontwerpersduo, heeft daarom een uniek interieurkussen ontworpen. Deze driehoekkussens hebben naast hun unieke vorm, nog iets bijzonders: door de ritsen aan de zijkanten kun je een eindeloos groot kussen creƫren en verschillende kleuren blijven combineren: ideaal voor een grote hoekbank. De kussens zijn gemaakt van reststoffen, gevuld met een diervriendelijke binnenvulling en geproduceerd in Pantar, het re-integratiebedrijf van Amsterdam.

GRIJS IS HET NIEUWE ZWART
Het driehoekkussen (60x55x55) heeft een grijze zachte basisstof met aan de zijkanten een biesje in een moderne kleur. De kussens zijn gemakkelijk aan elkaar te ritsen en door het randje zijn de ritsen niet zichtbaar. Je kunt kiezen uit vier verschillende (accent)kleuren: oudroze, mintgroen, okergeel en zwart. De adviesverkoopprijs is €54,95, inclusief diervriendelijke binnenvulling. Zowel het kussen als de binnenvulling zijn wasbaar op 30 graden.


VERANTWOORD IS HIP
Als startup weet van TRUUS als geen ander dat verantwoorde productie zeer belangrijk is. Van TRUUS heeft er dan ook bewust voor gekozen om restmateriaal en een diervriendelijke binnenvulling te gebruiken. Daarnaast zijn de treurige berichten uit de media over de slechte werkomstandigheden in de textielindustrie, de reden geweest om de productie dichter bij huis te halen. Van TRUUS ging nog een stap verder en werkt nu samen met Pantar. Het re-integratiebedrijf van Amsterdam, dat mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt aan een baan helpt.

Over van TRUUS
Met een gedeelde passie voor liefdevolle en duurzame producten, zijn Lisa Schotman en Anouk Duba in september van dit jaar het label van TRUUS gestart. Van TRUUS ontwerpt unieke kussens van reststoffen met een diervriendelijke binnenvulling. Van TRUUS is een dynamisch label dat inspeelt op trends van nu. Een duurzaam label, maar vooral onwijs modern.