vrijdag 8 januari 2016

Collectie ‘Living - Black’ van Intersteel speelt in op trend

Zwart is momenteel zeer trendy. Ook in het interieur. Intersteel heeft een groot aantal designcollecties waarbinnen de zwarte varianten erg in de belangstelling staan. Dit inspireerde de designers tot het ontwerpen van een zeer complete collectie deurkrukken en accessoires in zwarte uitvoering: de Living - Black collectie.Al springen deurkrukken in je huis of kantoor vaak niet meteen in het oog, wanneer je de juiste harmonie weet te treffen tussen materiaal en kleur van de (voor)deur in samenhang met je interieur, voeg je elementen toe die je hele interieur een stukje fraaier, spannender en completer maken. Ronald Taling, commercieel directeur van Intersteel: “Details zijn bepalend voor de uitstraling van je interieur. Deurbeslag maakt daar zeker onderdeel van uit. Met deze trendy en uitgebreide nieuwe collectie kun je één lijn creëren in je woning. Met net dat beetje extra aandacht voor een interieur, creëer je een bijzondere finishing touch.”


De zwarte collectie is een van de breedste series van Intersteel. Zo biedt deze lijn naast binnen-, buiten- en raambeslag ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. De zwarte lijn loopt als een rode draad door je interieur. Van de voordeur via de gang naar de andere woonvertrekken; voor iedere ruimte zijn er zwarte accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en de eerder genoemde deurstoppers en leuninghouders. Door de zwarte ‘kleur’ ontstaat één geheel. Er is keuze uit twee vormen, vierkant en rond/ovaal, zodat iedereen de lijn kan kiezen die het beste bij zijn smaak of stijl past.

Over Intersteel
Intersteel is fabrikant van designdeurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Daar horen uiteraard sloten bij van de hoogste kwaliteit. Toch gaat het Intersteel veel meer om het design van de deurkrukken en wordt het verschil gemaakt met een grote reeks aan onderscheidende designseries. Intersteel weet moderne technologieën aan elegant design te koppelen.


Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De ontwerplijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en architecten als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Voor velen onopvallend, maar wie goed kijkt, ziet hoe het de woonsfeer ondersteunt. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl