vrijdag 22 januari 2016

Hieronder een aantal nieuwe producten van IKEA

Bij IKEA lanceren ze regelmatig nieuwe producten, die met zorg zijn ontworpen door hun designers. Zij weten dat een goed ontwerp niet alleen draait om mooie vormgeving. Een product moet ook praktisch, duurzaam en betaalbaar zijn.

HEKTAR serie
Met de industriële look van de HEKTAR lampen maak je meteen een statement. De lampen zijn geïnspireerd op oude lampen uit bijvoorbeeld fabrieken en theaters.


VARV serie
Je smartphone eenvoudig draadloos opladen - leg hem gewoon op de ingebouwde lader, dan begint het opladen.


NORRÅKER serie
De duurzame werkbank en eetkamermeubels zijn gemaakt van massief berken, een slijtvast materiaal dat lang meegaat en mooi oud wordt. De mooie details, zoals koperen schroeven en ronde hoeken, maken het geheel af.


NORSBORG SERIE
Met wasbare hoezen, handige vakken aan de zijkant, extra hoge armleuningen en de mogelijkheid om uit te breiden tot chaise longue zijn de NORSBORG banken ideaal om lekker onderuit te zakken.


Massief houten tafels met karakter
Geef je kamer een warme, natuurlijke uitstraling met de massief berken tafels van LISABO. Elke tafel heeft zijn eigen unieke karakter dankzij de karakteristieke adering.  


Voor meer nieuwe producten van IKEA neem ook eens een kijkje op Wonenonline.nl waar je de nieuwste IKEA keukens, IKEA badkamers en heel veel nieuwe IKEA woonaccessoires vind