dinsdag 5 januari 2016

Light & Living inspiratie: cement en beton

Lampen en accessoires van cement en beton hebben een koele, neutrale tint. Daardoor valt de bijzondere structuur extra op en zijn ze gemakkelijk te combineren met allerlei kleuren en interieurstijlen. In de Light & Living collectie vindt u ook producten die naast cement of beton nog andere materiaalsoorten bevatten. Denk bijvoorbeeld aan grof touw, helder glas of blank hout. Wij maakten een selectie voor u, waarmee we de veelzijdigheid van deze industriële materiaalsoorten laten zien.  \


Hanglamp Darci
Voor hanglamp Darci is zowel cement, metaal als touw gebruikt. Deze combinatie maakt Darci tot een echte eyecatcher voor boven de eettafel. De hanglamp heeft een doorsnede van 30 cm. Het stevige, gedraaide touw is ongeveer 120 cm lang.

Hanglamp Dana
Hanglamp Dana is dan wel gemaakt van cement, toch is het een elegant en stijlvol exemplaar. Dana heeft een strijkijzer snoer van 120 cm lang. De kap heeft een doorsnede van 27,5 cm op het breedste punt.

Hanglamp Bida
Bida komt het beste tot haar recht met een grote gloeilamp met decoratief gloeidraad. Daarom wordt deze altijd meegeleverd. Op de sfeerfoto bovenaan dit bericht kunt u zien hoe deze lampen branden. De pendel is gemaakt van cement en heeft een zwart wit gestreept strijkijzersnoer van 120 cm.

Hanglamp Kylie
Hanglamp Kylie is een erg populaire lamp binnen het Light & Living assortiment. Dit model is gemaakt van metaal, maar heeft een lichtgrijze cementlook. De binnenzijde van Kylie is wit. Het zwarte snoer is 120 cm lang en de kap heeft een doorsnede van 30 cm.

Wie zijn wij?

Een wereld vol inspiratie, dat wil Light & Living zijn voor haar klanten. Met een actueel assortiment willen we inspirerende woonaccessoires en decoratieve verlichting bereikbaar maken voor al onze klanten, hoe gevarieerd hun smaak ook is.

Onze collectie bestaat behalve uit lampenkappen uit eigen atelier ook uit vele andere soorten decoratieve verlichting en woonaccessoires in verschillende stijlen. Van klassiek tot trendy, van stoer tot landelijk: Light & Living kiest ervoor een zo breed mogelijke aanbod samen te stellen.

Light & Living heeft een vaste basiscollectie die haar succes de afgelopen jaren heeft bewezen. Daarnaast presenteren we twee keer per jaar een seizoenscollectie, rondom de internationale beurzen in het voor- en najaar.