donderdag 21 januari 2016

Light & Living inspiratie: spraakmakende meubels


Bijzettafel Loja (set van 2)
De Loja set is gemaakt van Acaciahout en staal. Een praktische én stijlvolle set, perfect voor in de zithoek. De warme houtkleur en de ovale vorm maken deze tafels bijzonder. Aan de smalle zijden zijn stalen poten bevestigd. De hoge tafel is 66,5 cm breed en de lage tafel is 57 cm breed.


Stoel Lembang
Komt in alle seizoenen perfect tot zijn recht. Plaats hem op de veranda zodra de voorjaarszon gaat schijnen, of kruip er lekker in weg met een goed boek terwijl het buiten regent. Stoel Lembang is perfect voor een ontspannen moment voor jezelf.


Kruk Grena
Wordt op verschillende manier gebruikt. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, om kleding overheen te leggen. Of in de zithoek, waar hij natuurlijk ook perfect tot zijn recht komt. Grena is een prachtige kruk van zware kwaliteit.


Salontafel Cross
Deze salontafel heeft zijn naam te denken aan het onderstel, waar de poten elkaar kruizen De tafel is gemakkelijk in onderhoud, want zowel het glas als het metaal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Cross heeft een rechthoekige vorm, wat meestal goed van pas komt in de zithoek.


Wandrek Sucre
Dit 2-laagse wandrek is praktisch en decoratief tegelijk. Aan de onderkant is een rekje voor glazen bevestigd, waardoor dit rek voornamelijk in de (woon)keuken gebruikt wordt. Wandrek Sucre is gemaakt van hout en metaal.


Bijzettafel Tarm
Deze bijzettafels zijn gemaakt van metaal met een bronskleurige finish. Door het sierlijke onderstel en de warme kleur doet Tarm ons denken aan de Oosterse woonstijl. Toch past de tafel ook in een modern interieur, zoals op bovenstaande foto te zien is. Tarm is in twee formaten leverbaar.

Stellingkast Lima
Een ideale stellingkast die zowel in een wooninrichting als winkelinrichting goed van pas kan komen. De kast heeft vijf planken, waarop allerlei accessoires gepresenteerd kunnen worden. De kast is gemaakt van hout en metaal. Lima is ook verkrijgbaar met wieltjes.

Wie zijn wij?

Een wereld vol inspiratie, dat wil Light & Living zijn voor haar klanten. Met een actueel assortiment willen we inspirerende woonaccessoires en decoratieve verlichting bereikbaar maken voor al onze klanten, hoe gevarieerd hun smaak ook is.

Onze collectie bestaat behalve uit lampenkappen uit eigen atelier ook uit vele andere soorten decoratieve verlichting en woonaccessoires in verschillende stijlen. Van klassiek tot trendy, van stoer tot landelijk: Light & Living kiest ervoor een zo breed mogelijke aanbod samen te stellen.

Light & Living heeft een vaste basiscollectie die haar succes de afgelopen jaren heeft bewezen. Daarnaast presenteren we twee keer per jaar een seizoenscollectie, rondom de internationale beurzen in het voor- en najaar.