zondag 10 januari 2016

Nieuw - de BeoSound 35

Een nieuw all-in-one draadloos muzieksysteem voor een grootse geluidsbeleving thuis

Het unieke design van de BeoSound 35 van Bang & Olufsen voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de persoonlijke luisterbeleving.

Het design en geluid van de BeoSound 35, het nieuwe all-in-one muzieksysteem van Bang & Olufsen, laten zich het beste omschrijving als ‘etherisch mooi’.

De BeoSound 35 biedt een uitstekend en goed gebalanceerd geluidsprofiel dat speciaal werd ontworpen om de hele ruimte met een groots geluid te vullen. Het onmiskenbare Bang & Olufsen-design heeft een intuïtieve aanraakinterface, biedt verschillende plaatsingsopties, een uitstekende connectiviteit met mobiele apparaten en geïntegreerde toegang tot muziekstreamingdiensten.


Perfect evenwichtig geluid
De slanke BeoSound 35 is maar liefst één meter breed met een lichte vijfhoekige vorm en een zwart textielfront. Een opvallend design met elegante proporties dat moeiteloos met uw interieur zal samensmelten.

De BeoSound 35 biedt een perfect evenwichtig geluid dat gelijkmatig en in een 180-graden hoek in de ruimte wordt verspreid. Dankzij de vijfhoekige vorm zorgt de luidspreker voor een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar en hoe u de BeoSound 35 plaatst - op een tafel of aan de muur op de gewenste hoogte en hoek.

All-in-one geïntegreerd muzieksysteem
De BeoSound 35 functioneert als een autonoom muzieksysteem met geïntegreerde toegang tot TuneIn-radiostations, Spotify en Deezer en uw eigen digitale muziekcollectie

Direct onder het elegante OLED-display van de BeoSound 35 zit een aanrakingsgevoelige strip met een aantal essentiële bedieningsknoppen - voor intuïtief gebruiksgemak. Het is zelfs zo dat u het display niet eens hoeft te zien om uw BeoSound 35 te bedienen. Het muzieksysteem laat zich met uw BeoRemote One of de BeoMusic App bedienen en kan moeiteloos worden geïntegreerd in uw BeoLink Multiroom-systeem. De BeoSound 35 is eveneens compatibel met apparatuur met AirPlay, Bluetooth en DLNA.


Vormt volgt functie
De ontwerper van de BeoSound 35 heeft zijn uiterste best gedaan om het design van dit high-end muzieksysteem een zo etherisch mogelijke uitstraling te geven. Daar is hij in geslaagd met een akoestische constructie die taps toeloopt. In de subtiel vormgegeven uiteinden werden de kleinere hogetonen-drivers geplaatst. De bas-drivers bevinden zich in het midden van de luidspreker omdat daar meer ruimte is. Daarmee is de BeoSound 35 een toonbeeld van vorm in dienst van functie.

De BeoSound 35 is vanaf midden april 2016 verkrijgbaar in de Bang & Olufsen-showrooms. De adviesprijs bedraagt: € 2.295.