donderdag 28 januari 2016

ThermoSmart lanceert ThermoArt

De inrichting van je huis of kantoor wordt vandaag de dag niet langer bepaald door interieurregels of kaders. Nee, we kiezen voor een leef- en werkomgeving die aangepast is aan onze unieke wensen en individuele smaak. Van grootse gebaren tot kleine details, het plaatje moet kloppen. ThermoSmart speelt in op deze belangrijke trend en introduceert ThermoArt: een statische folie die je op het front van deze slimme Wi-Fi thermostaat kunt plakken. Van kant-en-klare designs tot gepersonaliseerde ontwerpen, met ThermoArt haal je een knap kunstje in huis.

Eigenaren van de ThermoSmart kunnen nu hun slimme thermostaat individualiseren en aanpassen aan het interieur. De statische folie is ontwikkeld om gemakkelijk op het front van de ThermoSmart aan te brengen en te verwijderen wanneer je bijvoorbeeld een nieuw of ander design wilt gebruiken. Door slimme techniek ondervinden de verlichte touch-knoppen en het scherm geen hinder van de folie. Klanten kunnen kiezen uit een kant-en-klaar ontwerp of voor een volledig eigen design gaan.


Hoofd Design van ThermoSmart, Kodjo Kouwenhoven: “Bij het ontwikkelen van de ThermoSmart is erg veel aandacht besteed aan het design: strak en makkelijk in het gebruik. Met ThermoArt pas je de thermostaat nog verder aan je interieur aan. Je kunt bijvoorbeeld je eigen behang als ontwerp kiezen.”

Customized Interior Trend
ThermoArt sluit naadloos aan bij een belangrijke interieurtrend van 2016: Customized Interior. In 2015 lanceerde een aantal meubelmerken de mogelijkheid hun meubels aan te passen aan persoonlijke wensen van klanten. Deze trend zet zich dit jaar voort en wordt versterkt door nieuwe technieken, zoals 3D-software en -printen, die het mogelijk maken meubels snel aan te passen. Naast de nieuwe technieken dalen de kosten waardoor de Customized Interior trend bereikbaar is voor een brede doelgroep.