maandag 22 februari 2016

Dekton® XGloss by Cosentino: Halo hoogglans wit

Cosentino Group introduceert Dekton® XGloss, een nieuwe collectie van het ultracompacte oppervlak dat zich onderscheid door een oogverblindende kristalglans. De vijf Dekton® XGloss kleuren hebben een strakke, effen uitstraling en vallen onder de Dekton Solid Collection.


De effen witte kleur Halo XGloss weerspiegelt als glas. Deze hoogglans witte kleur weerspiegelt het licht waardoor ruimten groter lijken. Halo heeft in vergelijking met andere materialen met dezelfde eigenschappen een uitzonderlijke witheid. Deze kleur is perfect toepasbaar in de laatste designtrends.


De nieuwe Dekton® XGloss serie is geproduceerd met geavanceerde nanotechnologie behandeling en een mechanisch polijstproces. De serie biedt een stralende en kristalheldere glans die, in combinatie met de uiterst hoge hardheid- en weerstandsniveaus, zorgen voor een unieke serie met uitzonderlijke prestaties op de markt. Dankzij Nanotechnologie heeft Dekton® XGloss, naast een extreme glans, waterafstotende eigenschappen met buitengewone bestendigheid tegen vlekken, zonder de rest van de materiaaleigenschappen te veranderen of een toplaag aan het werkblad toe te voegen. Vandaag de dag bestaat er nog geen ander oppervlak met vergelijkbare eigenschappen dat deze combinatie van esthetiek en technische prestaties heeft.

Andere Dekton® XGloss kleuren zijn: Spectra, Splendor, Blaze en Lumina.