donderdag 11 februari 2016

Dutch Design Chair Dutch Tiles - Hollands glorie op zijn best

Wie kent ze niet… de authentieke Hollandse wit-blauwe tegeltjes? Wellicht ken je ze nog van vroeger, waar je ze vaak achter de kachel, in het toilet of op de vloer aantrof. Dutch Design Brand brengt dit stukje nostalgie weer tot leven en gebruikt de antieke tegels als inspiratiebron voor de nieuwe Dutch Design Chair ‘Dutch tiles’. Nostalgie in een eigentijds jasje!


Dutch Design Brand voegt een geweldige nieuw kruk toe aan de collectie Dutch Design Chairs. Een krukje met een print van de bekende oer-Hollandse wit-blauwe tegeltjes. Hiervoor hoef je dus voortaan niet meer speciaal langs oma te gaan of de fotoboeken in te duiken. Haal het nieuwste krukje in huis en beleef de geschiedenis opnieuw! Plaats de Dutch tiles voor de openhaard of gebruik het in je slaapkamer als nachtkastje. Hierdoor creëer je een stukje oudhollandse gezelligheid in een eigentijds jasje. De ideale combinatie van nostalgie, schoonheid en woonplezier!

Dutch Design Chair
Dutch Design Brand heeft diverse soorten krukjes ontworpen, van gemetseld muurtje tot boekenkast en van sloophout tot koeienprint. Keer op keer weet het bedrijf het publiek weer te verrassen met nieuwe originele prints voor deze populaire krukjes. Het is dan ook niet zomaar dat de New York Times de Chair van Dutch Design Brand uitriep tot ‘standout creation’! Ook sleepte de kruk in 2013 de Red Dot Design Award binnen.

De Dutch Design Chair is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. En ga er gerust op zitten, want de kruk kan met gemak 200 kilo dragen! De Dutch Design Chair Dutch tiles heeft een verkoopprijs van € 19,95.

Over Dutch Design Brand
Sinds oktober 2012 is Dutch Design Chair als merk opgegaan in Dutch Design Brand. Dutch Design Brand staat voor praktische en producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt.