dinsdag 23 februari 2016

FourFabrics presenteert nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2016

Het Nederlandse label FourFabrics komt dit voorjaar met een prachtige reeks van nieuwe woonaccessoires. Botanical Leaves, Summer Pastels, 70’s Fever en Black & White zijn de vier actuele trends waarop de nieuwe collectie is gebaseerd.

Van kussens met bladeren, ananassen of palmbomen tot aan stoere draad-cactussen of vazen in de vorm van een zee-egel. De nieuwe collectie van FourFabrics is om te smullen en doet heerlijk fris en zomers aan! Vanaf 1 mei brengt FourFabrics ook bad textiel, met badlakens en gastendoekjes die mooi aansluiten bij de rest van de collectie.

Botanical Leaves
Tropische planten en bladeren zijn hot! De productlijn met thema Botanical Leaves is geïnspireerd op de trend van botanische prints. Diverse kleurschakeringen groen, planten, materialen als hout en extravagante prints sieren deze lijn.


70’s Fever
(Oker)geel en grijs zijn een mooie match en een woontrend die helemaal van nu is. De vormen van de dessins in deze collectie doen denken aan de jaren ’70 in een hip jasje; grote ronde vormen en figuren, in combinatie met de kleuren grijs en geel.


Summer Pastels
Zachte en lenteachtige pasteltinten hebben een stoere twist gekregen door ze te combineren met kleuren als koraal en hot pink. Daarbij zijn bij het thema Summer Pastels details toegevoegd zoals flamingo’s en ananassen, waardoor je direct een zomers gevoel krijgt.


Black & White
Zwart & Wit is de trend! In deze productlijn worden strakke en sterke grafische zwart-wit prints gecombineerd met veren voor een trendy speelse twist.


Nog meer nieuws!
De indoor & outdoor kussens van FourFabrics zijn nieuw in het assortiment. Deze zijn gemaakt van een water- en vuil afstotende stof die goed tegen zonlicht kan. Dit maakt de kussens erg geschikt als buitenkussens, op tuinmeubilair, op de veranda of de boot.


Over FourFabrics
FourFabrics is een Nederlands label dat per modeseizoen vier eigenzinnige lijnen woontrends en -accessoires lanceert. Het label heeft een passie voor stoffen, lifestyle en originaliteit. Bij het samenstellen van de collecties wordt bewust gekozen voor betaalbare items in beperkte oplage. Zo zijn alle eigen producten van FourFabrics ‘Limited Edition’. Waardoor je altijd iets origineels in handen hebt. Het volledige assortiment is te bekijken en te bestellen op www.fourfabrics.nl. Tevens is een groot deel van de collectie verkrijgbaar in de Loods 5 in Zaandam en Amersfoort.