vrijdag 26 februari 2016

Moduleo Moods op tv en op de beurs Eigen Huis

Van 4 tot en met 6 maart is Moduleo te zien op de Eigen Huis Beurs in de jaarbeurs Utrecht. Samen met Woninginrichting-aanhuis.nl heeft Moduleo een partnerstand waar het haar nieuwste creative concept Moods introduceert.

Beurs Eigen Huis
 Eigen Huis is dé beurs op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Specialisten presenteren hier hun aanbod om consument te inspireren om een eigen droomhuis te realiseren. Moduleo geeft hier advies over vloeren en presenteert haar nieuwste concept Moods.


Moduleo ‘Moods’: ode aan de creativiteit
Moduleo Moods is een ‘creatieve studio’ waarmee klanten een persoonlijke stempel op de vloer kunnen drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door zijn bekende Transform en Impress collecties uit te breiden met 8 innovatieve formaten, geometrische vormen die onderling compatibel zijn maar ook met de standaard Moduleo formaten. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk. De Moods formaten omvatten geometrische en rechthoekige vormen, variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt, van zeshoek tot driehoek en ruit. Omdat alles samen past, zijn de mogelijkheden oneindig. Van ‘mild to wild’, of van een vrij traditionele visgraat tot een grillig, kunstzinnig patroon. Een antwoord op de vraag van consumenten en architecten naar een meer persoonlijke invulling van de leefruimte. De samenwerking tussen Moduleo en Wooninrichting-aanhuis.nl resulteerde ook al in TV exposure in het programma “VT Wonen, weer verliefd op je huis” dat vanaf 7 februari iedere zondag om 19:30 te zien is op SBS6. Victor Brand gaat daarin samen met een stylisten voor een make-over waarbij mede gebruikt wordt gemaakt van de producten (waaronder Moduleo) van Woninginrichting-aanhuis.nl. Moduleo is beschikbaar vanaf lente 2016.