vrijdag 19 februari 2016

Not Only White wastafels in Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol, ontworpen door Mecanoo architecten, opende 9 februari j.l. haar deuren met een knallend feest. Alle hotelkamers zijn voorzien van op maat gemaakte wastafels van het Nederlandse merk Not Only White.


Ontwerp van eigen, Nederlandse, bodem stond hoog in het vaandel voor dit nieuwe hotel. Not Only White is ervaren in het ontwerpen en produceren van maatwerk en daarmee klantspecifieke producten. De wastafels zijn geheel in lijn ontworpen met de golvende bewegingen van het imposante witte atrium.


Naast alle hotelkamers zijn ook de publieke toiletten in het hotel voorzien van maatwerk Base wastafels. De mat witte Hi-Macs wastafels van Not Only White in combinatie met het oud-Hollandse tegelwerk creƫert in deze ruimtes een eigentijdse en comfortabele sfeer voor de bezoeker.


Het dynamische ontwerp van zowel het ex- als interieur werd tijdens de feestelijke opening door Simon Vincent, president EMEA Hilton Worldwide, uitgeroepen als benchmark voor een nieuwe generatie luchthavenhotels.