vrijdag 12 februari 2016

Rotan schommelstoel van Bloomingville - natuurlijke schoonheid

Ben je op zoek naar een origineel meubelstuk om je interieur op te frissen, denk dan eens aan een schommelstoel. Dit trendy meubelstuk uit de seventies is helemaal terug van weggeweest. In de nieuwe collectie van Bloomingville vind je bijvoorbeeld deze prachtige schommelstoel Orinoco met rotan zitting en een wit metalen frame. Een echte natural beauty!


Een rotan schommelstoel past in elk interieur, of je nu houdt van design, modern of klassiek. De Bloomingville Orinoco heeft een natuurlijke uitstaling en een heerlijk comfortabele zitting. Met een mooi kussen of zacht schapenvachtje kun je in deze stoel urenlang heerlijk relaxen. Een mooie aanwinst voor je woonkamer, slaapkamer of hal.


Over De Interieurcollectie
DeInterieurcollectie.nl is een online woonwinkel met een uitgebreide collectie meubels, lampen, woonaccessoires en interieurparfums volgens de laatste woontrends. Ook voor accessoires voor de badkamer, keuken of tuin ben je bij deze webshop aan het goede adres. Bij DeInterieurcollectie.nl vind je betaalbaar design met een hoge funfactor van populaire woonmerken als Bloomingville, Broste Copenhagen, House Doctor, Hübsch, Day Home, Elvang, Blomus en Millefiori Milano.

Voor meer informatie: www.deinterieurcollectie.nl