woensdag 3 februari 2016

Spring fever! Must haves voor een fris voorjaarsinterieur

Nog even en dan kunnen de deuren weer wagenwijd open: dus tijd voor een fris voorjaars- interieur! Met deze mooie producten is jouw huis in no time klaar voor de lente.

Trendy thee
De geliefde Bella Ronde theepot van Bredemeijer verschijnt dit jaar in maar liefst vijf nieuwe trendkleuren: Burgundy, Bubblegum, Lavender, Lemon Zest en Cloudy Grey. Hij is dubbelwandig, dus thee blijft hierin lekker lang warm.


Het nieuwe breien
Nog steeds hartstikke hip in 2016: breiwerk! Curver lanceerde onlangs een bijzondere, nieuwe lijn: KNIT by Curver. Binnen deze lijn smelten de populaire gebreide look en de praktische voordelen van kunststof samen. Het resultaat? Toffe krukken, poefs, plantenpotten, manden en tassen die je binnen én buiten kunt gebruiken.


Fog & frost in de badkamer
Badkamermetamorfose? Dan mag deze Artis wastafel niet ontbreken! De wastafel is vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal TitanCeram en verkrijgbaar in 15 schitterende lente-proof kleuren met namen als Sencha, Powder, Macaroon, French Linen, Full Moon, Coal Black, Cedar, Ballet en Fog. Bijzonder is dat ze wit vanbinnen zijn en een mat gekleurde buitenkant hebben.


Roze radiator
Hemelsblauw, roze of cappuccino: de Jaga Strada is de energiezuinigste radiator van Nederland en past met 55 kleuren in elk voorjaarsinterieur.


De natuur op je muur
Wanneer je écht iets anders wilt, kun je overwegen om de muren of meubels een ander kleurtje te geven. Met de ultramatte krijtverf van Amazona gaat dat heel gemakkelijk: je kunt direct aan de slag, voorbehandelen is niet nodig. De verf is bovendien 100% natuurlijk, dus je hebt geen verflucht in huis na het schilderen. Het kleurenpalet bestaat uit 20 prachtige tinten zoals Café Glace, Rose, Citron of Vert de Bleu.


Tussen de lakens
Een stukje geluk in de slaapkamer, dat zijn de producten van House in Style! De dekbedovertrekken, sierkussens en plaids zijn ontworpen in Nederland. De bijzondere materialen en stoffen die worden gebruikt, zoals Egyptisch katoen, wol en stonewashed linnen, zijn geïnspireerd op de kleuren van de aarde, lucht en water.


In de voetsporen van Marco Polo
Iets bijzonders op de eettafel? Dan is het Quinsai Garden servies van ijzersterk Premium Bone Porselein een aanrader. De illustraties zijn onder andere gebaseerd op de reisverslagen van wereldreiziger Marco Polo.


Kleurboek
Jaarlijks brengen verschillende bureaus voorspellingen uit over de toekomstige trendkleuren. De algemene voorspelling zijn donkere, warme kleuren zoals okergoud (kleur van 2016 volgens AkzoNobel en Flexa), donkerrood en donkerblauw met als tegenhanger lichte poederkleuren en ‘nude’ tinten. De kleuren van 2016 volgens Pantone zijn Rose Quartz (lichtroze) en Serenity (lichtblauw). Interessant? Via www.kabaalmakers.com blijf je op de hoogte van alle trends.