woensdag 10 februari 2016

Win kaarten voor Tuinidee 2016

Van 25 tot en met 28 februari vindt TuinIdee 2016 plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Vlak voordat de lente losbarst, ontdek je de trends, noviteiten en ontwikkelingen op tuingebied. Met ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities is TuinIdee 2016 ‘the place to be’ voor zowel mensen zonder groene vingers als doorgewinterde tuinliefhebbers. De 24e editie van het grootste tuinevent van Nederland kent twee uitbreidingen: TuinIdee Culinair en TuinIdee Exclusief.


Inspiratie en trends

Studio LANDLAB ontwerpt de inspiratietuinen op TuinIdee 2016. De tuinen worden daarbij onder meer gezien als een verzameling van bijzondere planten of objecten met een persoonlijk verhaal. Elke tuin is voorzien van een ontwerp, productlijst en prijsindicatie (van exclusief tot budgetvriendelijk). Zo kun je er direct mee aan de slag in eigen tuin. Daarnaast presenteren zo’n 30 tophoveniers indrukwekkende showtuinen en toont Tuinbranche Nederland de trendtuinen van 2016. Alle inspiratietuinen op TuinIdee zijn extra groen met volop tuinbloeiers, planten, heesters en bomen.


Nieuw: TuinIdee Culinair

Altijd al willen weten hoe eetbare bloemen smaken? Laat je verrassen op TuinIdee Culinair: van zaaien, oogsten, bereiden tot tafelen. Je vindt er smaakvolle sier- en moestuinen, buitenkeukens en gedekte tuintafels om direct aan te schuiven... Elke dag zijn er demonstraties en proeverijen van biologische streekproducten.

Nieuw: TuinIdee Exclusief

Eveneens nieuw is TuinIdee Exclusief voor liefhebbers van design en extra luxe in de tuin. Je vindt er ideeën, producten en diensten die uitblinken in design, kwaliteit en uitvoering met extra aandacht voor maatwerk. Van bijzondere en grote planten tot luxe serres en van zwembaden tot kunst.

Nieuw: Wonderkamer

Laat je op TuinIdee 2016 verrassen in de ‘Wonderkamer’. Deze expositie toont een unieke collectie van tuinproducten en zeldzame tuinplanten.


TuinIdee Theater
Iedere dag is er in het TuinIdee Theater een gevarieerd programma met demo’s over allerhande tuinzaken als snoeien en verzorging. Wil je praktische adviezen van kwekers, de plantendokter of tuinontwerpers? Breng dan zeker een bezoekje aan het Tuinatelier waar je ook een gratis tuinschets kun laten maken.

Praktisch

TuinIdee 2016 is van donderdag 25 februari tot en met zondag 28 februari geopend van 10.00-18.00 uur en op vrijdag 26 februari zelfs tot 21.00 uur. Entreeprijs € 12,00 in de voorverkoop via www.tuinidee.nl of € 16,50 aan de kassa, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl.

WIN kaarten voor Tuinidee 2016
Wil jij samen met een vriend of vriendin gratis naar Tuinidee 2016? Dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is lid te worden van de nieuwsbrief van Wonenonline.nl. Half februari 2016 maken we 5 winnaars bekend die ieder 2 kaarten wint. (let op als je al lid bent van onze nieuwsbrief vul dan toch het onderstaande formulier in om je deelname aan deze actie te bevestigen). 


Voornaam:
Achternaam:
woonplaats:
E-mail
nieuwsbrief:
 ik schrijf mezelf in voor de Wonenonline nieuwsbrief