maandag 14 maart 2016

Auping lanceert de ‘Auping Better Days app’

Unieke online tool voor een betere nachtrust met slaapcoach, tips en matrasadvies
Koninklijke Auping bv lanceerde onlangs de Auping Better Days app. Met deze app krijgt de gebruiker inzicht in zijn of haar slaappatroon en in het type matras dat het best bij hem of haar past. De app bestaat uit een slaapcoach die laat zien hoe je slaapt en die slaaptips geeft om je nachtrust te verbeteren. Daarnaast geeft de app een matrasadvies op basis van wat de consument fijn vindt en wat goed voor hem of haar is. Met dit persoonlijke slaapprofiel gaat de consument naar een Auping winkel, waar hij of zij samen met de adviseur de perfecte matras uit het vernieuwde matrassenportfolio uitzoekt. Een mooie combinatie van de nieuwste online technieken, persoonlijke voorkeuren én de jarenlange ervaring van Auping.


 De Auping Better Days app: je eigen slaapcoach en persoonlijk matrasadvies
De Auping Better Days app, die vanaf vandaag te downloaden is, geeft de consument persoonlijk en objectief advies. De slaapcoach helpt de consument met verschillende tips nóg beter te slapen. De app heeft bijvoorbeeld een intelligente wekker die ervoor zorgt dat je wakker wordt gemaakt op het juiste moment van je slaapcyclus. Ook krijgt de consument een matrasadvies op basis van persoonlijke voorkeuren en ergonomische factoren zoals lengte, gewicht en lichaamsbouw. Zo is er een fotofunctionaliteit waarmee de consument ziet hoe recht zijn of haar ruggengraat op de huidige matras ligt. Ook kan de consument in vijf nachten slaapdata, zoals slaapduur en aantal draaimomenten, opnemen. Dit alles resulteert in een persoonlijk slaapprofiel waaruit blijkt wat de consument belangrijk vindt en nodig heeft voor een goede nachtrust. Met dit profiel gaat de consument naar de Auping winkel waar zijn persoonlijke voorkeuren, behoeften én de kennis van de Auping adviseur samenkomen. Samen vinden zij de best passende matras, voor een goede nachtrust en een energieke dag.


Duurzaam matrassenportfolio
Auping heeft zijn matrassenportfolio vernieuwd waardoor deze nog beter aansluit bij de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de consument en bij de ambitie van Auping om in 2020 volledig duurzaam te produceren. De matrassen hebben een duurzamere kwaliteit en verbeterd gebruiksgemak zoals een handige rits waarbij de bovenlaag (de tijk) eenvoudig gereinigd kan worden. Daarnaast bestaan de matrassen grotendeels uit herbruikbare materialen en grondstoffen én is het productieproces milieuvriendelijk. Bij aanschaf van een nieuwe matras neemt Auping de oude matras, ongeacht het merk, terug om deze op verantwoorde wijze te laten recyclen. Hiermee voorkomt Auping dat deze matrassen in de verbrandingsoven verdwijnen, zoals gebeurt met een groot deel van de 1.2 miljoen matrassen die jaarlijks bij het grofvuil worden gezet.

De matras die perfect bij je past
De Auping matrassen zijn toegankelijk voor een breed publiek, van jonge mensen die hun eerste huis inrichten tot mensen die toe zijn aan meer comfort en ondersteuning. Het nieuwe portfolio heeft een heldere opbouw met verschillende keuzemogelijkheden, waardoor er voor iedereen een matras is dat aansluit bij zijn of haar persoonlijke voorkeuren en behoeften. De nieuwe matrassen zijn verkrijgbaar vanaf €495,-. Het matrassenportfolio is te bekijken op www.auping.nl en verkrijgbaar bij de Auping Plaza’s en geselecteerde Auping dealers.