woensdag 9 maart 2016

Betoverende kamerhortensia

De nieuwe kamerhortensia’s van Magicaltoveren met kleur. Ze bloeienmaar liefst vijf maandenèn veranderen van kleur. Je raakt er dus nooit op uitgekeken.


Toverbloemen

Denieuwe, compacte en rijkbloeiende hortensia voor in huis is verkrijgbaar in twee varianten:MagicalRevolution en MagicalAmethyst. Ze zijn er allebei in de startkleuren roze en blauw. Zet de kamerplanten op een plek met veel daglicht, maar niet in de felle zon. Door invloed van daglicht veranderen de hortensia’slangzaam van kleur. De bloemen van de MagicalRevolutionverkleuren naar donkerrood. De MagicalAmethystverandert uiteindelijknaar diepgroene bloemen.


150 dagen bloei

De Magical kamerhortensia’szijn ijzersterk en bloeien extreem lang door. Wie de plant goed verzorgt, heeft er zeker 150 dagen plezier van. De verzorging is eenvoudig: Houd de grond steeds vochtig en geef tijdens de bloeiperiode eens per maandeen beetje plantenvoeding voor hortensia’s.

Magical kamerhortensia’s zijn in verschillende formaten vanaf eind maart verkrijgbaar bij tuincentrum en bloemist (vanaf € 6,95). Kijk voor meer informatie, inspiratie en verzorgingstips opwww.magicalcoloursyourhome.com.