donderdag 10 maart 2016

HILOW in de badkamer, design op niveau

Wie badkamer zegt, denkt aan comfort. De meest rustgevende kamer in huis inrichten om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, is al jaren de filosofie van Alke. Op Batibouw pakte de badkamerspecialist uit met Hilow, een nieuw design van Axel Enthoven. Het concept? Wastafels op twee hoogten waardoor je al zittend in de badkamer je tanden poetst of je kapsel kan verzorgen.


Na de introductie van de ME² Mirror – de spiegel die tegelijk voor- en achterzijde toont – komt badkamerspecialist Alke met een nieuw verrassend concept gefocust op optimaal comfort. Waarom zou je bepaalde activiteiten in de badkamer niet zittend doen? Een vraag waar Axel Enthoven, gerenommeerd designer, een antwoord op vond bij het ontwerpen van Hilow. Concreet zorgen de wastafels op verschillende hoogten ervoor dat je kleine badkamerrituelen zoals tanden poetsen, scheren of haar stijlen al zittend kan uitvoeren. Daarbij zorgt de lagere wastafel er ook voor dat kinderen beter bij hun spulletjes kunnen.  


“We hebben elk onze eigen noden in de badkamer - of we nu oud of net heel jong zijn, wel of niet mobiel. Een meubel dat ons daarin tegemoet komt, vergemakkelijkt het leven. En dat is precies wat we samen met Alke willen bereiken”, aldus bedenker Enthoven.


Naast de hoog en laag gebouwde wastafels is Hilow uitgerust met ingebouwde verlichting, een bijpassend krukje en heel wat opbergruimte dankzij grote lades en kasten. Als extraatje zit er achter de spiegel een make-upkast met ingebouwde kantelbare vergrotingsspiegel, stopcontacten en een innovatieve gezichtsverlichting. Hilow is beschikbaar in 3 kleuren: notenhout, milk oak en mat wit.